Bij autorijschool van Stiphout les je in een moderne, comfortabele en veilige Hyundai Tuscon mild hybride schakelauto, die voorzien is van de meest geavanceerde rijassistentiesystemen en actieve veiligheidssystemen. Hierdoor ga je veilig de weg op. Door de wat hogere zit hebben ook wat kleinere leerlingen een prima zicht over de weg. Leerlingen ervaren de auto als zeer prettig. Natuurlijk is de lesauto rokersvrij.

Rijlessen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Je kunt opgehaald en teruggebracht worden in de plaatsen : Helmond, Mierlo en Nuenen.

Bij Rijschool van Stiphout leer je zelfstandig situaties oplossen en veilig rijden. Je wordt niet alleen op je examen voorbereidt, maar het is ook de bedoeling dat je je daarna in elke verkeerssituatie kunt redden wanneer je alleen in de auto zit.

Rijopleiding in stappen (RIS) leert je stap voor stap rijden en je gaat pas naar de volgende stap wanneer je de huidige stap goed beheerst. Alles op je eigen tempo.

Door middel van gestructureerde lessen en tijdige proefexamens krijg je een duidelijk beeld van het rijexamen. Door het nabootsen van een praktijkexamen wordt je niveau getest en is je kans op slagen beter en de kans om je examenvrees te overwinnen groter.