Reactie plaatsen

Reacties

Veerle
19 dagen geleden

Goede ervaring om bij Cindy te hebben gelest. Lesmethode werkte voor mij erg goed. Cindy heeft mij zeker geholpen zelfverzekerder achter het stuur te zitten!

Floor van Meerwijk
een maand geleden

Fijne rijschool! Het was erg gezellig, ook als het wat minder ging bleef ze het vertrouwen geven. Heel erg bedankt voor alles!

Emy
een maand geleden

Goeie rijschool! Cindy zegt waar het op staat, ze geeft aan waar je goed in bent en waar je verbeterpunten liggen. Ook laat ze je tijdens de les constant reflecteren op de keuzes die je maakt, waardoor je er bewust van wordt hoe je je gedraagt in het verkeer. Hele waardevolle, maar bovenal gezellige lessen!

Verge van den Broek
een maand geleden

Echt zo fijne rijlessen gehad! Had het bij niemand anders liever gedaan dan bij jou. Tijdens de lessen bleef je altijd rustig en kreeg ik een goed gevoel. Je benoemde niet alleen die dingen die beter konden maar ook wat al goed ging. Hier kreeg ik zelfvertrouwen van. Natuurlijk ook belangrijk, waren de lessen ook zeker gezellig en heb ik hard gelachen! :). Heel erg bedankt Cindy!

Noah
een maand geleden

Kei goei vrouwke die cindy ze geeft ook goeie lessen en als je het niet snapt gwn vragen. Heb het erg naar me zin gehad en zeker een aanrader.

Tom
een maand geleden

Wat een fijne rijinstructrice is Cindy toch. Ze heeft altijd de juiste aanpak en manier van uitleggen om je in jezelf te laten geloven. Nooit heb ik tegen een les opgekeken en iedere les was weer een leuke ervaring. Ik heb een hele leuke tijd achter de rug met Cindy en heb het aan haar te danken dat ik in één keer geslaagd ben.

Chrisje Noten
een maand geleden

Echt super fijne rijlessen! Cindy zorgt voor een hele fijne sfeer in de auto, en met haar geduld zorgt ze ervoor dat je met vertrouwen in de auto zit!
De rijlessen zijn ook makkelijk te plannen via de app, dat werkte voor mij echt super goed!

Kim
2 maanden geleden

Om te beginnen bij rijschool van Stiphout is zeker aan te raden. De werkwijze vond ik top! Er wordt goed gekeken naar hoe veel tijd je nodig hebt om een onderdeel goed onder de knie te krijgen. Ook was er altijd een gezellig sfeer aanwezig, wat natuurlijk ook belangrijk is :)

Merel
2 maanden geleden

Cindy is een hele lieve en fijne rijinstructrice. Ze legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Ook wist je voor iedere les wat je ging doen en zat er een fijne opbouw in de lessen. Daarbij was ze ook altijd op tijd. Kortom, als je goede rijlessen wilt, ben je hier aan het juiste adres! Heel erg bedankt Cindy💗

Stan
2 maanden geleden

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Cindy. Niet alleen is ze een geweldige leraar, maar ze heeft ook een toffe persoonlijkheid. Ze heeft me geleerd hoe ik het voertuig op een veilige manier bestuur en daarnaast heeft ze me op een constructieve wijze vertrouwen gegeven in mijn eigen vaardigheden als beginnend bestuurder.
Voordat ik bij Cindy begon met het nemen van rijlessen, heb ik gelest bij een andere rijschool. Inmiddels bijna een jaar verder ben ik nog steeds trots op die keuze en heb er geen minuut spijt van gehad. Bedankt voor alle fijne lessen Cindy! Ik ga je vrolijke karakter missen :)