Reactie plaatsen

Reacties

Jessy
22 dagen geleden

Erg fijne rijschool! Ik heb mijn examen in een keer gehaald. Er heerst een gezellige sfeer en de lessen zijn duidelijk, ik heb veel geleerd,
Ik vind het een aanrader! Hartstikke bedankt Cindy!

Karlijn
een maand geleden

Een hele fijne ervaring om bij Cindy te hebben gelest! Ik heb veel mogen leren en daarnaast was het ook altijd gezellig in de auto!

Pien
2 maanden geleden

Super fijne en vooral gezellige lessen gehad! Cindy denkt goed met je mee en heeft het beste met je voor. Ik ben blij dat ik hier mijn lessen heb gevolgd.

Bart Diebels
2 maanden geleden

Erg goede en leerzame lessen van Cindy gehad! Had het van geen ander beter kunnen leren! naast de gezelligheid in de auto, wist Cindy mij ook altijd weer in focus te brengen op de weg (want het ging bij af en toe wel sloom hier en daar). Dus erg veel aan gehad! Bedankt!

Sam Roefs
2 maanden geleden

Ik heb echt heel fijn kunnen lessen bij Cindy: de lessen waren altijd duidelijk en altijd gezellig.
Zeker een aanrader!

Rik Boetzkes
3 maanden geleden

Altijd super fijne en gezellige lessen gehad met Cindy. Feedback wordt altijd op n fijne manier gegeven. Dus als je verstandig bent ga je je rijbewijs halen bij Cindy!

Emma
4 maanden geleden

Super fijne ervaring gehad bij Cindy! Veel geleerd in de lessen en het ook altijd gezellig gehad. Ondanks mijn faalangst altijd rustig en fijn kunnen rijden en altijd veel support gehad.

Luc dekkers
4 maanden geleden

Super fijne lessen, en alles wordt goed uitgelegd. Ook wordt er heel goed geoefend op de examenroutes

Dirk
5 maanden geleden

Ondanks dat er vaak enige strubbelingen waren aan mijn kant van de rijles heb ik altijd super fijne rijlessen gehad van Cindy! Net mijn examen in een keer kunnen halen hierdoor! Super bedankt Cindy voor de fijne rijlessen!

Carmen
5 maanden geleden

Ondanks vele momenten van stres door mezelf, altijd heel fijn in de auto gereden, van les 1 tot de laatste, dank je wel echt waar. Dat mij reis nu mag beginnen !! Supper fijne lesseb gehad. Streng maar rechtvaardig absoluut TOP!!

Rating: 4.6666666666667 sterren
18 stemmen