Reactie plaatsen

Reacties

Luc dekkers
6 dagen geleden

Super fijne lessen, en alles wordt goed uitgelegd. Ook wordt er heel goed geoefend op de examenroutes

Dirk
een maand geleden

Ondanks dat er vaak enige strubbelingen waren aan mijn kant van de rijles heb ik altijd super fijne rijlessen gehad van Cindy! Net mijn examen in een keer kunnen halen hierdoor! Super bedankt Cindy voor de fijne rijlessen!

Carmen
een maand geleden

Ondanks vele momenten van stres door mezelf, altijd heel fijn in de auto gereden, van les 1 tot de laatste, dank je wel echt waar. Dat mij reis nu mag beginnen !! Supper fijne lesseb gehad. Streng maar rechtvaardig absoluut TOP!!

Natasja
een maand geleden

Erg fijne rijschool! Ik heb mijn examen in een keer gehaald. De lessen zijn georganiseerd en je kan je voor de les voorbereiden op wat voor nieuwe dingen je gaat doen. Dit is erg handig. Bedankt Cindy!!

Rowen
3 maanden geleden

Superleuke lessen gehad! en in 1x gehaald!

Odette
3 maanden geleden

Super fijne rijschool! Cindy helpt je altijd goed mee waar nodig is en geeft je vertrouwen achter het stuur! Daarnaast zijn de lessen heel erg gezellig! Mega bedankt voor alles! :)

Ivy
3 maanden geleden

Hele positieve ervaring gehad bij Cindy! Per les wordt er een duidelijk doel gesteld en feedback gegeven waar dit nodig is. Fouten worden goed opgevangen, want daar kan weer van geleerd worden. Verder waren de lessen altijd gezellig, heel erg bedankt! :)

Veerle
4 maanden geleden

Goede ervaring om bij Cindy te hebben gelest. Lesmethode werkte voor mij erg goed. Cindy heeft mij zeker geholpen zelfverzekerder achter het stuur te zitten!

Floor van Meerwijk
5 maanden geleden

Fijne rijschool! Het was erg gezellig, ook als het wat minder ging bleef ze het vertrouwen geven. Heel erg bedankt voor alles!

Emy
5 maanden geleden

Goeie rijschool! Cindy zegt waar het op staat, ze geeft aan waar je goed in bent en waar je verbeterpunten liggen. Ook laat ze je tijdens de les constant reflecteren op de keuzes die je maakt, waardoor je er bewust van wordt hoe je je gedraagt in het verkeer. Hele waardevolle, maar bovenal gezellige lessen!