Reactie plaatsen

Reacties

Laura Schriks
25 dagen geleden

Super fijne rijschool! Vandaag ben ik voor de eerste keer geslaagd dankzij Cindy. Ik vond het super spannend om te lessen en Cindy heeft mij erg geholpen en me zo op mijn gemak laten voelen dat ik zelf zin kreeg om auto te gaan rijden! Ze communiceert ook goed met je en is flexibel. Super fijne rijschool met super lieve instructrice!

Sanne
2 maanden geleden

Rijschool van Stiphout is een hele fijne rijschool. Cindy helpt je erg goed op weg en helpt je extra goed bij de dingen die je nog wat lastig vindt. Ook voel je je heel veilig in de auto en kan je er zeker op vertrouwen dat Cindy in zal grijpen als er iets mis zou gaan. Cindy is een hele lieve vrouw en je kan heel fijn met haar kletsen. Ik heb het altijd erg gezellig met haar gehad en daardoor voelde ik me al heel snel op mijn gemak. Ook het contact met ouders wat af en toe nodig kan zijn verliep erg fijn en Cindy overlegt goed met ouders en jouzelf wat je fijn vindt tijdens je rijlessen en waar eventueel nog wat meer aan gewerkt zou kunnen worden. Ik raad deze rijschool zeker weten aan!

Mauro
3 maanden geleden

Fijne rijschool. In een keer geslaagd. Ik had het pakket van 30 lessen van 90 min gepakt (met ttt). Cindy is superaardig en kan goed lesgeven. Ze heeft een heel praktische aanpak waardoor je al snel goed inzicht krijgt. Ook de auto is fijn. Het is een beetje aan de kleine kant, maar na goed afstellen is dat echt geen probleem meer. Cindy weet alle plekken in de regio waar je goed kan oefenen. Ik merkte tijdens mijn examen dat ik iedere staat al eens eerder heb bereden. Als je iemand zoekt die praktisch is en weet hoe je op je examen moet slagen is deze rijschool echt een aanrader.

Tidder
4 maanden geleden

Geweldige rijschool!!!! dankzij de leerzame maar vooral ook gezellige rijlessen van cindy, word auto rijden een pleziertje. Cindy legt alles zuper goed en gemakkelijk uit zodat iedereen het begrijpt. En ze zorgt er voor dat de rijlessen veilig en verantwoordelijk verlopen. Ook geeft ze je het vertouwen die je nodig hebt om te kunnen slagen. Rijschool van stiphout is de bestee!!!!

Lieke
4 maanden geleden

Super fijne rijschool. Cindy leert je in je eigen tempo goed omgaan met de auto en zorgt ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt. Cindy is een lieve vrouw die het lesgeven erg serieus neemt, maar waarbij ook de ruimte is voor gezelligheid tijdens de lessen. Ik zou rijschool van Stiphout zeker aanraden aan anderen!

Demi
5 maanden geleden

Ik kwam van een andere rijschool, waar ik voor mijn gevoel erg weinig had geleerd. Bij Cindy snel meer als alleen de basis geleerd. De lessen waren altijd gezellig, maar ook serieus als het moest. Soms werd iets nog duidelijker gemaakt, door het bijvoorbeeld te tekenen, zodat je er een beeld bij kreeg. Ook krijg je een boekje met super veel informatie, waar je altijd op terug kan vallen. Erg blij dat ik ben gewisseld van rijschool. Ik zou Cindy aan iedereen aanraden!

Isabel de Pon
6 maanden geleden

Super fijne rijschool! Cindy geeft op een hele fijne manier les. Ze is heel positief, echter kan ze ook goed zeggen wanneer iets minder goed gaat. De lessen waren niet alleen heel leerzaam, maar er werd ook gelachen.

Latoya Gudden
6 maanden geleden

Fijne rijschool met goede begeleiding.
Heb veel geleerd van Cindy en ze is een lieve, rustige (soms strenge 😅) vrouw waar je wel veel aan hebt. 😊

Anna
6 maanden geleden

Super fijne rijlessen gehad! Rustige, gezellige en lieve rij-instructeur! Je leert in je eigen tempo en alles wordt goed uitgelegd. Het is heel persoonlijk opgebouwd! Feedback wordt altijd op een positieve manier gegeven!

Lex
7 maanden geleden

Echt elke les het naar mijn zin gehad bij Cindy. Cindy kan alles duidelijk en helder uitleggen en kijkt altijd alert met je mee om tips & tricks mee te geven zodat je lastige situaties beter begrijpt. De lessen waren telkens gezellig maar vooral leerzaam en gericht op je eigen leerpunten. Zou het zeker aan iedereen aanraden als je op zoek bent naar een behulpzame rij-instructeur waar je veel van leert!