Reactie plaatsen

Reacties

Roos
13 dagen geleden

Enorm fijne rijervaring gehad bij Cindy! Streng wanneer het moet en gezellig wanneer het kan. Altijd optijd en netjes geordernd.

Anne-Lou Martin
een maand geleden

Super fijne en gezellige rijlessen gehad!

Indy Exalto
een maand geleden

Ondanks de vele lockdowns in een keer geslaagd! Super fijne lessen gehad en ook pas op examen gegaan toen we zeker wisten dat ik er klaar voor was. Vervolgens samen gefocust op de punten waar ik nog moeite mee had en toen is alles in één keer goed gegaan!

Guus Hegeman
2 maanden geleden

In een keer geslaagd! Vol zelfvertrouwen het examen in gegaan. Iedere les was super leuk en ook gezellig. Ook veel geleerd.

Iza Swinkels
3 maanden geleden

Vandaag in een keer geslaagd! Ik vond de lessen bij Cindy altijd erg fijn en ook leuk. Ik zat altijd met veel plezier in de auto. Ze deed het stapje voor stapje om je zo op een goede manier voor te bereiden op het examen. Ik heb het altijd erg fijn gehad!

Tijl Hensgens
3 maanden geleden

Echt super fijne lessen gehad! Heel gezellig en persoonlijk. Je leert om vol zelfvertrouwen te rijden en je gaat goed voorbereid je examen in. Ik keek altijd uit naar mijn lessen en had echt plezier in het rijden. En ook nog in een keer geslaagd:)

Maartje Dijks
4 maanden geleden

Gister na de tweede keer geslaagd! Super blij. Ik vond de lessen met Cindy altijd heel gezellig. Per rijles krijg je wat nieuwe theorie die rustig wordt uitgelegd en waar je in de lessen mee gaat oefenen. Hele fijne ervaring aan over gehouden!

Daantje Boerekamps
5 maanden geleden

Vandaag in een keer geslaagd! Altijd heel erg gezellige en leerzame rijlessen gehad. Cindy bereid je heel erg goed voor op het examen en zorgt dat je er me veel zelfvertrouwen in gaat.

Lotte van Neerven
5 maanden geleden

Super fijne rijlessen gehad samen! Ik heb erg veel geleerd en ik zat altijd met veel plezier in de auto. Gelijk de eerste keer geslaagd! Cindy, heel erg bedankt voor de fijne lessen!

Emma Jansen
5 maanden geleden

Super leuke rijlessen gehad. Het was altijd enorm gezellig en leerzaam. Ze geeft je echt zelf vetrouwen en maakt je helemaal klaar voor het examen