Reactie plaatsen

Reacties

Sven
18 dagen geleden

Een super fijne, rustige en lieve rij instructrice. Cindy is n top vrouw die haar lessen op jou aanpast. Ze heeft geduld, humor gezelligheid en misschien nog wel het belangrijkst: mensenkennis. Doordat Cindy rust uitstraalt zit je als leek heel vertrouwt achter het stuur. Niks is te veel, en altijd oplossingsgericht. Een aanrader voor iedereen!

Marieke van Acht
22 dagen geleden

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Cindy. Aandachtig, leerzaam en gezellig. Ook tijdens deze lastige coronatijd zocht Cindy altijd naar een oplossing en kon je als leerling op haar rekenen. In één keer geslaagd dankzij de goede lessen!

Garlonne
22 dagen geleden

Een hele fijne rijschool met alleen maar goede ervaringen. Nog altijd erg blij dat ik voor Cindy gekozen heb!

Sanne
22 dagen geleden

Ik vond alle rijlessen super fijn bij Cindy. Het was altijd gezellig waardoor ik me ook erg op mijn gemak voelde. Cindy was ook erg geduldig en heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het is een top rijschool!

Tim
23 dagen geleden

Bij rijschool van Stiphout word je niet als een nummer beschouwd maar wordt er persoonlijk aandacht aan je besteedt. Dit gaf voor mij al de doorslag om voor deze rijschool te kiezen. Ook heb ik al bijna een jaar mijn rijbewijs en heb na veel kilometers gemaakt te hebben nog steeds geen enkele boete ontvangen, dus de instructies van Cindy zijn me goed van pas gekomen.

Floor van der Heijden
23 dagen geleden

Ik ben super blij dat ik rijschool van Stiphout heb gekozen! Je word tijdens de rijlessen super erg op je gemak gesteld en met Cindy is het nog gezellig ook!☺️

Rowen Bongers
23 dagen geleden

Ik vond de rijlessen zeer prettig, Cindy nam echt de tijd voor je waardoor je je niet opgejaagd voelde, omdat andere leerlingen bijvoorbeeld sneller gingen.
Echt een aanrader voor iedereen die begint met lessen☺️

Fleur
23 dagen geleden

Hele fijne rijschool! Het was altijd gezellig en ze legde alles super goed uit. Ik voelde me ook heel comfortabel bij haar en ze is heel geduldig.

Daniëlle
23 dagen geleden

Nogsteeds ben ik blij dat ik voor deze rijschool had gekozen toen ik wilde beginnen met rijlessen. Ik kijk terug op een gezellige, maar ook leerzame periode. Buiten dat we altijd gezellig konden kletsen, waren de lessen ook altijd erg leerzaam. Ze neemt echt de tijd voor je en neemt rustig de verbeterpunten met je door. Ik heb een hele fijne ervaring gehad en zit ik met zelfvertrouwen achter het stuur. Cindy bedankt!

Peter van Meurs
23 dagen geleden

Rijschool van Stiphout is echt een aanrader
Cindy is een topvrouw ze geeft goeie uitleg en ze steld je echt op je gemak.
En altijd leuke gesprekken tijdens de lessen. De beste die er is!! Was ik maar veel eerder bij haar begonnen. Dankzij haar heb ik nu mijn rijbewijs.