Reactie plaatsen

Reacties

Mauro
16 dagen geleden

Fijne rijschool. In een keer geslaagd. Ik had het pakket van 30 lessen van 90 min gepakt (met ttt). Cindy is superaardig en kan goed lesgeven. Ze heeft een heel praktische aanpak waardoor je al snel goed inzicht krijgt. Ook de auto is fijn. Het is een beetje aan de kleine kant, maar na goed afstellen is dat echt geen probleem meer. Cindy weet alle plekken in de regio waar je goed kan oefenen. Ik merkte tijdens mijn examen dat ik iedere staat al eens eerder heb bereden. Als je iemand zoekt die praktisch is en weet hoe je op je examen moet slagen is deze rijschool echt een aanrader.

Tidder
een maand geleden

Geweldige rijschool!!!! dankzij de leerzame maar vooral ook gezellige rijlessen van cindy, word auto rijden een pleziertje. Cindy legt alles zuper goed en gemakkelijk uit zodat iedereen het begrijpt. En ze zorgt er voor dat de rijlessen veilig en verantwoordelijk verlopen. Ook geeft ze je het vertouwen die je nodig hebt om te kunnen slagen. Rijschool van stiphout is de bestee!!!!

Lieke
een maand geleden

Super fijne rijschool. Cindy leert je in je eigen tempo goed omgaan met de auto en zorgt ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt. Cindy is een lieve vrouw die het lesgeven erg serieus neemt, maar waarbij ook de ruimte is voor gezelligheid tijdens de lessen. Ik zou rijschool van Stiphout zeker aanraden aan anderen!

Demi
2 maanden geleden

Ik kwam van een andere rijschool, waar ik voor mijn gevoel erg weinig had geleerd. Bij Cindy snel meer als alleen de basis geleerd. De lessen waren altijd gezellig, maar ook serieus als het moest. Soms werd iets nog duidelijker gemaakt, door het bijvoorbeeld te tekenen, zodat je er een beeld bij kreeg. Ook krijg je een boekje met super veel informatie, waar je altijd op terug kan vallen. Erg blij dat ik ben gewisseld van rijschool. Ik zou Cindy aan iedereen aanraden!

Isabel de Pon
3 maanden geleden

Super fijne rijschool! Cindy geeft op een hele fijne manier les. Ze is heel positief, echter kan ze ook goed zeggen wanneer iets minder goed gaat. De lessen waren niet alleen heel leerzaam, maar er werd ook gelachen.

Latoya Gudden
3 maanden geleden

Fijne rijschool met goede begeleiding.
Heb veel geleerd van Cindy en ze is een lieve, rustige (soms strenge 😅) vrouw waar je wel veel aan hebt. 😊

Anna
4 maanden geleden

Super fijne rijlessen gehad! Rustige, gezellige en lieve rij-instructeur! Je leert in je eigen tempo en alles wordt goed uitgelegd. Het is heel persoonlijk opgebouwd! Feedback wordt altijd op een positieve manier gegeven!

Lex
4 maanden geleden

Echt elke les het naar mijn zin gehad bij Cindy. Cindy kan alles duidelijk en helder uitleggen en kijkt altijd alert met je mee om tips & tricks mee te geven zodat je lastige situaties beter begrijpt. De lessen waren telkens gezellig maar vooral leerzaam en gericht op je eigen leerpunten. Zou het zeker aan iedereen aanraden als je op zoek bent naar een behulpzame rij-instructeur waar je veel van leert!

Jamie van de Vrande
5 maanden geleden

Super fijne ervaring met rijschool van Stiphout! Nog nooit een seconde spijt gehad van de keuze die ik heb gemaakt. Cindy is echt een topvrouw! Wat heb ik het gezellig gehad. Een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en gelachen tijdens de lessen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden.

Teun
5 maanden geleden

Een hele fijne rijschool. Cindy legt altijd rustig uit wat de bedoeling is en je weet altijd waar je aan toe bent.