Reactie plaatsen

Reacties

Anna
2 dagen geleden

Super fijne rijlessen gehad! Rustige, gezellige en lieve rij-instructeur! Je leert in je eigen tempo en alles wordt goed uitgelegd. Het is heel persoonlijk opgebouwd! Feedback wordt altijd op een positieve manier gegeven!

Lex
14 dagen geleden

Echt elke les het naar mijn zin gehad bij Cindy. Cindy kan alles duidelijk en helder uitleggen en kijkt altijd alert met je mee om tips & tricks mee te geven zodat je lastige situaties beter begrijpt. De lessen waren telkens gezellig maar vooral leerzaam en gericht op je eigen leerpunten. Zou het zeker aan iedereen aanraden als je op zoek bent naar een behulpzame rij-instructeur waar je veel van leert!

Jamie van de Vrande
een maand geleden

Super fijne ervaring met rijschool van Stiphout! Nog nooit een seconde spijt gehad van de keuze die ik heb gemaakt. Cindy is echt een topvrouw! Wat heb ik het gezellig gehad. Een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en gelachen tijdens de lessen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden.

Teun
een maand geleden

Een hele fijne rijschool. Cindy legt altijd rustig uit wat de bedoeling is en je weet altijd waar je aan toe bent.

Sven
3 maanden geleden

Een super fijne, rustige en lieve rij instructrice. Cindy is n top vrouw die haar lessen op jou aanpast. Ze heeft geduld, humor gezelligheid en misschien nog wel het belangrijkst: mensenkennis. Doordat Cindy rust uitstraalt zit je als leek heel vertrouwt achter het stuur. Niks is te veel, en altijd oplossingsgericht. Een aanrader voor iedereen!

Marieke van Acht
4 maanden geleden

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Cindy. Aandachtig, leerzaam en gezellig. Ook tijdens deze lastige coronatijd zocht Cindy altijd naar een oplossing en kon je als leerling op haar rekenen. In één keer geslaagd dankzij de goede lessen!

Garlonne
4 maanden geleden

Een hele fijne rijschool met alleen maar goede ervaringen. Nog altijd erg blij dat ik voor Cindy gekozen heb!

Sanne
4 maanden geleden

Ik vond alle rijlessen super fijn bij Cindy. Het was altijd gezellig waardoor ik me ook erg op mijn gemak voelde. Cindy was ook erg geduldig en heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het is een top rijschool!

Tim
4 maanden geleden

Bij rijschool van Stiphout word je niet als een nummer beschouwd maar wordt er persoonlijk aandacht aan je besteedt. Dit gaf voor mij al de doorslag om voor deze rijschool te kiezen. Ook heb ik al bijna een jaar mijn rijbewijs en heb na veel kilometers gemaakt te hebben nog steeds geen enkele boete ontvangen, dus de instructies van Cindy zijn me goed van pas gekomen.

Floor van der Heijden
4 maanden geleden

Ik ben super blij dat ik rijschool van Stiphout heb gekozen! Je word tijdens de rijlessen super erg op je gemak gesteld en met Cindy is het nog gezellig ook!☺️