Reactie plaatsen

Reacties

Joe van den Berkmortel
2 dagen geleden

Super goeie rijschool echt een aanrader!

DianishA
3 dagen geleden

De lessen bij Cindy waren super gezellig, waardoor het rijden gemakkelijk afliep!

Fiene Boesten
4 dagen geleden

De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig! Ik vond het ook fijn dat alle onderdelen apart behandeld werden, waardoor ik alles goed begreep.

Alea de Munnik
10 dagen geleden

Ik vond het op het begin een beetje overweldigend allemaal, maar dat ging al snel weer over. Ik vond het fijn om alle onderdelen appart te behandelen, zodat alles erg duidelijk werd en ik ook in een keer ben geslaagd. De lessen waren ook erg gezellig.

Björk de Munnik
2 maanden geleden

Het praktijkboek was heel helpend als voorbereiding op de lessen. Ook bouw je alle vaardigheden in een goed tempo op. En de lessen zijn natuurlijk ook gezellig.

Tjibbe Waterschoot
2 maanden geleden

hele fijne lessen gehad bij cindy en goede uitleg

Jasper van Cleef
2 maanden geleden

Super leuke lessen gehad, altijd gezellig! Altijd duidelijke uitleg gehad van Cindy, dingen die ik lastig vond nog extra geoefend waardoor ik nog beter het examen in kon gaan en daarom in 1 keer geslaagd!

Simone Kok
2 maanden geleden

Hele fijne lessen gehad! Altijd goede uitleg en echt samen door alle modules heengewerkt. Cindy voelt ook goed aan waar de moeilijkheden liggen, in mijn geval hebben we hier samen aan gewerkt en door de goede feedback (en Cindy’s geduld :) ) heeft dit ervoor gezorgd dat ik zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen in één keer heb gehaald!

Renée
3 maanden geleden

De lessen waren erg fijn en gezellig. Ik heb goede uitleg en hulp gekregen bij de dingen waar ik moeite mee had, waardoor ik mooi in 1x ben geslaagd.

dirk
3 maanden geleden

Hele fijne lessen gehad bij Cindy! Gezellige lessen en goede instructies en daarom ook in 1x geslaagd.

Rating: 4.2916666666667 sterren
24 stemmen