Reactie plaatsen

Reacties

Daantje Boerekamps
een maand geleden

Vandaag in een keer geslaagd! Altijd heel erg gezellige en leerzame rijlessen gehad. Cindy bereid je heel erg goed voor op het examen en zorgt dat je er me veel zelfvertrouwen in gaat.

Lotte van Neerven
een maand geleden

Super fijne rijlessen gehad samen! Ik heb erg veel geleerd en ik zat altijd met veel plezier in de auto. Gelijk de eerste keer geslaagd! Cindy, heel erg bedankt voor de fijne lessen!

Emma Jansen
een maand geleden

Super leuke rijlessen gehad. Het was altijd enorm gezellig en leerzaam. Ze geeft je echt zelf vetrouwen en maakt je helemaal klaar voor het examen

Gijs Otgens
een maand geleden

Met dank aan Cindy vandaag in een keer geslaagd, de lessen zijn erg fijn en goed op je aangepast.
Ik zou deze rijschool zeker aan anderen aanraden!

Tim
2 maanden geleden

Gister in een keer geslaagd, met dank aan Cindy erg fijne manier van les geven. Elke les veel dingen mogen leren en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. met andere woorden zeker aan te raden.

Pien
2 maanden geleden

Ik heb me altijd helemaal veilig en op mijn gemak gevoeld bij Cindy in de auto, vanaf de aller eerste les. De lessen zijn altijd gezellig (we hebben veel gelachen🙂) en super leerzaam. Elke les is persoonlijk afgestemd op wat jij nodig hebt en het is heel duidelijk wat er van je verwacht wordt. Ik zou iedereen die nog een rijschool zoekt, altijd naar Cindy sturen!!

Senna
2 maanden geleden

Hele fijne rijschool. Altijd gezellige lessen en je leert veel. Ik ben in 1 keer geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Isa
2 maanden geleden

Rijschool van Stiphout is een hele goede rijschool. Je leert veel, het is heel gezellig, je voelt je veilig in de auto en het belangrijkste is dat Cindy je zeker laat voelen in de auto! Ik zou rijschool van Stiphout zeker aanraden!

Georgia
2 maanden geleden

Tijdens de rijopleiding heb ik veel geleerd van Cindy. De rijlessen waren altijd heel leerzaam, gezellig en we hebben heel veel gelachen. Maar bovenal heeft ze mij geholpen zelfverzekerd te zijn in de auto, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik raad Rijschool van Stiphout zeker aan!

Dennis van Gerven
3 maanden geleden

Hoi Cindy,

Bij mijn vorige berichtje klopte mijn emailadres niet zag ik. dvangerven87@gmail.com is correct.

Bedankt nogmaals!