Wie is Cindy Boselie ?

 

Naast mijn werk als fotografe is het geven van autorijlessen altijd een wens van mij geweest. In 2017 heb ik besloten om het vak rijinstructeur te gaan leren en heb dit met heel veel plezier en passie gedaan. Ik hoop dan ook dat ik die passie op jou als leerling kan overbrengen. De lessen moeten niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk. Ik zal hierbij dan ook optreden als mentor, coach maar zeker ook als motivator als het even tegen zit.

Ik bied je de mogelijkheid om veilig, leerzaam en gezellig je rijbewijs categorie B (auto) te behalen. Het creëren van een ontspannen sfeer is voor mij daarbij heel belangrijk. Als leerling dien jij je op je gemak te voelen in de auto, waardoor je niet alleen plezier hebt in de rijlessen, maar daardoor ook snel vooruitgang boekt en je veiliger in het verkeer zult bewegen.

Ik vind het belangrijk dat jij als leerling je niet alleen op het examen voorbereidt wordt  maar ook om daarna jezelf in elke verkeerssituatie te kunnen redden wanneer je alleen in de auto zit.

 

Lijkt het jou ook prettig om bij mij te komen lessen? Neem dan contact op, zodat we elkaar via een intakegesprek en/of proefles leren kennen.

Hopelijk tot snel !